Home Android Telefoni LG navodno sprema telefon sa ekranom koji se može urolati

LG navodno sprema telefon sa ekranom koji se može urolati

LG se do sada još uvek nije priključio vodećim proizvođačima na tržištu fleksibilnih telefona, ali južnokorejska kompanija navodno radi na telefonu koji može da se uvija. Uređaj je u avgustu prošle godine primećen na 3D renderima, koji su zasnovani na patentu koji je LG prijavio.

Pratite Balkan Android i putem Vibera!

Sada novi izveštaj iz Južne Koreje sugeriše da će LG predstaviti svoj telefon koji može da se uvija početkom 2021. godine, a uređaj trenutno nosi kodno ime “Project B”.

Otvoren novi Samsung premium servisni centar u Sarajevu

Zanimljivo je da će displej panel za ovaj telefon proizvoditi BOE, a ne LG Display, ali nije poznat razlog ove odluke. Proizvodnja prototipa je već u toku. Proizvedeno je oko 1000 do 2000 prototipa, a uobičajeno se nakon tri do četiri runde proizvvedenih prototipa kreće sa finalnom proizvodnom fazom.

Honor X10 Max telefon ima ekran veći od 7 inča

Project B bi trebalo da kompaniju LG vrati u igru kao inovativnog proizvođača telefona, a pored ovoh modela kompanija će naredne godine predstaviti i standardni telefon kodnog imena Rainbow, kao i “horizontalni” telefon kodnog imena Wing, koji se očekuje u drugoj polovini ove godine.

Google plaća Apple milijarde dolara svake godine kako bi ostao podrazumjevani web pretraživaš na Safariju

(benchmark)