Home Android Telefoni OnePlus 9 će izgleda kopirati Samsung Galaxy Note20 seriju kada je u...

OnePlus 9 će izgleda kopirati Samsung Galaxy Note20 seriju kada je u pitanju dizajn modula kamera

Sajt 91mobiles ističe da je došao do CAD rendera OnePlus 9 telefona, koji otkrivaju neke od glavnih dizajnerskih izbora koje je kompanija OnePlus implementirala u svoj naredni premijum telefon.

Znate li da možete pratiti Balkan Android i putem Vibera?

Ravan displej, ispupčenje za kamere u uglu na poleđini, kao i punch-hole selfi kamera će biti pozajmljeni od 8T modela, OnePlus 9 bi trebalo da ima veći ekran od postojećeg 6.55-inčnog OLED-a, kao i sistem kamera na poleđini koji je sličan onom na Galaxy Note20 seriji. Fotografije pokazuju dve veće glavne kamere, kao i manju treću.

Otkriveno da Google koristi mobilne podatke bez znanja korisnika

Uređaj je prošao Geekbench testiranje pre nekoliko dana pod imenom „LuBan LE2117“, što je navodno kodno ime za OnePlus 9 Pro. Lista otkriva prisustvo Qualcommovog dolazećeg Snapdragon 875 čipseta (kodni naziv Lahaina). Postigao je 1122, odnosno 2733 poena u jednojezgrenim i višejezgrenim testovima. Osmojezgreni procesor ima baznu frekvenciju od 1,80 GHz. Analizu rezultata merenja izvršio je korisnik Weibo-a @肥威 koji otkriva i CPU konfiguraciju procesora. Čipset ima četiri osnovna jezgra takta 1.80GHz, tri jezgra na 2.42GHz i osnovno jezgro na 2.84GHz.

Huawei zvanično potvrdio da prodaje Honor

Naravno, očekuje se i da će od samog starta ovaj telefon doći sa instaliranim Android 11 sistemom.

Očekuje se da Xiaomi Mi 11 Pro nema veliko unapređene kamera u odnosu na prethodnika

(benchmark)