Home Android Telefoni Pogledajte unutrašnjost LG Wing telefona

Pogledajte unutrašnjost LG Wing telefona

LG je inovativna kompanija i preferira da na tržištu sama krči svoj put, ne prateći trendove. Dok drugi proizvođači forsiraju fleksibilne telefone, LG Wing stiže sa rotirajućim ekranom.

Pratite Balkan Android i putem Vibera!

Pratite Balkan iOS i putem Vibera!

Popularni Zack, sa YouTube kanala JerryRigEverything, je odlučio da zaviri u unutrašnjost telefona i vidi od kojih elemenata se uređaj sastoji i kako LG Wing rotirajući displej funkcioniše.

Cijena prosječnog telefona koje korisnici kupuju, porasla je za 10% u toku ove godine

Dizajn uređaja je stvorio neke jedinstvene prepreke pri pokušajima rasklapanja. LG je koristio vrstu lubrikantne plastike, kako bi obezbedio da pokreti rotiranja budu fluidni. Takođe dve polovine su malo udubljene, što sprečava da se se između njih skuplja prljavština i čestice, a sprečava se i grebanje sekundarnog displeja.

Pojavio se video snimak Huawei Mate 40 Pro telefona

LG je testirao rotirajući mehanizam Wing-a i ističe da može da izdrži bar 200.000 ciklusa. Sam mehanizam koristi šarku u “O” obliku, koja omogućava da gumeni kabl prolazi kroz sredinu i napaja glavni displej.

Samsung Galaxy A72 bi mogao imati 6 kamera i optičku stabilizaciju slike

Potrebno je istaći da je Zack rastavio model iz pred-proizvodnje, a najavio je da će na svom tradicionalnom testu izdržljivosti imati konkretan LG Wing iz maloprodaje.

(benchmark)