Home Ostalo Gadgeti Pojavili se renderi Huawei Watch GT2 Pro pametnog sata

Pojavili se renderi Huawei Watch GT2 Pro pametnog sata

Huawei već neko vrijeme radi na novom pametnom satu, a glasine koje su do sada kružile internetom nisu odavale previše detalja. Ipak, danas nam stižu konkretne informacije o satu, kao i renderi koji otkrivaju njegov fizički izgled.

Pratite Balkan Android i putem Vibera!

Pratite Balkan iOS i putem Vibera!

Prema onome što ovdje vidimo, Huawei Watch GT2 Pro će stići u čeličnom kućištu, ali će imati manji okvir. Ovo znači da će ekran zauzimati većinu površine sata, a to bi ga trebalo učiniti atraktivnijim. Uređaj će inače izaći u dvije varijante – 42 i 46 mm.

Na listi 10 najprodavanijih telefona u prvih 6 mjeseci 2020. godine, nalaze se samo 3 proizvođača

Na izbor će biti silikonski i kožni kajiš, a ispod poklopca će se nalaziti 32 MB RAM-a i 4 GB interne memorije. Uređaj će imati mogućnost reprodukcije muzike izravno na bežične slušalice, bez potrebe za posredovanjem smartfona.

Pojavile se prve konkretne informacije kada stiže Huawei HarmonyOS

46mm model će biti opremljen 455 mAh baterijom, što će mu osigurati do 15 dana autonomije, zavisno od načina korištenja, a ovoga puta očekujte i podršku za bežično punjenje, što će mnogima olakšati korištenje.

Ako imate iPhoneveće su šanse putem Tindera i sličnih aplikacija za muvanje u odnosu na vlasnike Androida

Za sada nije poznato kad će ovaj sat ugledati svjetlo dana, ali ako je suditi po datumu na renderima, možemo ga očekivati 18. ovog mjeseca.

Kolike su razlike između Exynos i Snapdragon verzija Samsung Galaxy Note20 Ultra telefona?

(mobhr)