Home Android Telefoni Pojavili se renderi Samsung Galaxy S21/S30 telefona

Pojavili se renderi Samsung Galaxy S21/S30 telefona

Samsung je svoju Galaxy S20 seriju lansirao još u februaru ove godine, a kasnije je kompanija predstavila seriju Note 20. Sada su sve oči uprte u flagship pametni telefon Galaxy S21/S30. Samsung Galaxy S21/S30 bi trebalo da bude lansiran u januaru 2021, a prednarudžbe počinju od istog meseca. Već smo bili svedoci niza glasina i usred svih procurelih rendera i glasina, nova serija rendera pojavila se na mreži kako bi dodala još informacija o predstojećem premium telefonu. Pored toga, kompaniji će takođe predstaviti i lansirati sledeću generaciju Galaxy Buds nazvanu Galaxy Buds Pro. Evo detaljnijeg pregleda najnovijih prikaza.

Znate li da možete pratiti Balkan Android i putem Vibera?

Najnovije verzije Samsung Galaxy S21/S30 procurile su od popularnog tipstera Ice Universe. To su CAD renderi koji predstavljaju dizajn budućeg vodećeg telefona. Procurili renderi prikazuju su Galaxy S21/S30 u različitim varijantama boja. Boja otkrivena u prikazima izgleda vrlo sofisticirano, mada nema potvrde o nijansama boja, te u ovom trenutku ne možemo ništa sa sigurnošću očekivati.

Huawei P50 bi navodno trebao dobiti tečna sočiva kamere

Prema prikazima, Galaxy S21/S30 je dostupan u ljubičastim, srebrnim, crnim, belim tonovima boja. Postavka zadnje kamere na uređaju izgleda obećavajuće, procurili renderi sugerišu da će pametni telefon imati vertikalno postavljenu trostruku zadnju kameru u gornjem levom uglu zadnjeg panela. Važno je napomenuti da renderi ovog puta nisu pokazali nikakvu grbu kamere, što znači da možemo očekivati da kompanija radi na uglađenijem dizajnu. LED blic je čisto postavljen pored modula kamere, što izgleda vrlo premium.

Spisak Xiaomi telefona za koje se očekuje MIUI 13 nadogradnja

Pored toga, nemamo mnogo informacija o predstojećem Galaxy S21/S30. Ranija curenja i glasine sugerišu da će pametni telefon pokretati najnoviji čipset Snapdragon i Exynos, a to će zavisiti od tržišta, kao i do sada. Ovog puta takođe se očekuje da će kompanija uključiti tri modela u S-seriju, a videćemo da li i kakvo iznenađenje Samsung ovog puta planira za fanove.

Microsoft navodno planira da Windows 10 naredne godine dobije mogućnost da pokreće Android aplikacije

(benchmark)