Home Ostalo Samsung planira da omogući korišenje S Pen stylusa na više telefona

Samsung planira da omogući korišenje S Pen stylusa na više telefona

Samsungovu S Pen pametnu olovku uglavnom povezujemo sa Galaxy Note serijom, ali to će se najverovatnije promeniti u narednim godinama. Najnoviji Galaxy S21 Ultra već sada dolazi sa podrškom za S Pen.

Znate li da možete pratiti Balkan Android i putem Vibera?

Amerikanci na crnu listu stavili i Xiaomi

Samsung će čak kreirati samostalne S Pen olovke za uređaj, uključujući Pro model koji omogućava Bluetooth konekciju za Air Actions gestikulacije. Na osnovu izjave koja stiže iz kompanije, Samsung možda proizvodi S Pen i za druge uređaje. Zvaničnik kompanije je sajtu SamMobile izjavio da Samsung “planira da u budućnosti proširi iskustvo S Pen-a na dodatne kategorije uređaja”.

Predstavljen Samsung Galaxy S21 Ultra telefon

Samsung predstavio Galaxy S21 i Galaxy S21+ telefone

“Posvećeni smo inoviranju novih mobilnih iskustava kako bismo život naših potrošača učinili lakšim i boljim. Doneli smo smelu odluku da proširimo S Pen iskustvo na Galaxy S21 Ultra i planiramo da u budućnosti proširimo S Pen iskustvo na dodatne kategorije uređaja“. Šta znači termin “dodatne kategorije uređaja”, ostaje da se vidi. TM Roh, zvaničnik Samsunga, ranije je potvrdio da će kompanija doneti neke od “najomiljenijih karakteristika” Note-a na druge Galaxy uređaje.

Star Wars: Battlefront II je besplatan na Epic Games sprodavnici

Huawei P50 će navodno stizati sa punjačima od 135W

Veliki broj izveštaja iz prošle godine ukazuju na to da je Galaxy Fold dobija S Pen podršku. Iako su te glasine sugerisale da će budući Fold uređaji podržavati stylus, ali se navodno neće isporučivati s njim.

Android 12 bi trebao dobiti novi način hibernacije aplikacija

Naredni Samsung Exynos će imati AMD RDNA grafička jezgra

(benchmark)