Home Ostalo Internet Sprema se Instagram za djecu

Sprema se Instagram za djecu

Informacije do kojih je došao BuzzFeed News ukazuju da bi Facebook mogao da uskoro predstavi verziju Instagram-a koja bi bila namenjena populaciji mlađoj od 13 godina. Navodno su bili u mogućnosti da vide poruku Vishal Shah-a, Instagram potpredsednika za proizvode, koju je uputio zaposlenima i u kojoj kaže da je uzbuđen što može da najavi da su „približavanje“ Instagram-a mladima stavili na vrh liste svojih prioriteta. Kao što znate, trenutna politika Instagram-a je da je zabranjena upotrebe deci ispod 13 godina starosti.

Znate li da možete pratiti Balkan Android i putem Vibera?

Instagram verzija za mlade fokusirala bi se na dve stvari – na poboljšanje integriteta i privatnosti kako bi se obezbedilo najbolje moguće iskustvo za tinejdžere, kao i na izgradnju posebne verzije Instagrama koja bi deci starosti do 13 godina omogućili da na bezbedan način koriste ovu društvenu platformu.

AnTuTu banovao Realme GT telefon nakon što su pronašli dokaze o varanju u testovima

Ovaj projekat bi trebalo da vodi potpredsednik Instagram-a Pavni Diwanij. On je ranije radio u Google-u, na projektima namenjenim deci, kao što je YouTube Kids. Dečija verzija Instagram-a    , kao i da kontrolišu tipove sadržaja koje žele da deca gledaju. Navodi se i da je projekat već započet, ali da se u pitanju početna faza, kao da Instagram još uvek nije doneo detaljan plan u vezi njega.

Xiaomi Mi 11 Pro i Mi 11 Ultra telefoni će imati dodatni ekran sa zadnje strane telefona

(pcpress)