Home Android Telefoni Glasine tvrde kako bi Galaxy S21/S30 mogao stići mjesec dana ranije nego...

Glasine tvrde kako bi Galaxy S21/S30 mogao stići mjesec dana ranije nego inače

Ranije su se pojavljivale glasine i vesti o tome da Samsung planira da spoji Galaxy S i Galaxy Note linije telefona najranije do 2022. godine. Sada novi izveštaji iz Južne Koreje sugerišu da bi Samsung mogao predstaviti Galaxy S21/S30 seriju ranije nego što to uobičajeno čini, a takođe potvrđuje i da će se Galaxy S21 Ultra isporučivati uz S Pen.

Znate li da možete pratiti Balkan Android i putem Vibera?

Navodi južnokorejskih medija se baziraju na tome što Samsung pojačava proizvodnju svoje Galaxy S21/S30 serije telefona. Sugeriše se da kompanija planira da nove telefone objavi mesec do mesec i po dana ranije. Ukoliko se glasine ispostave kao tačne, Samsungove najnovije premijum telefone bismo mogli videti u najavi već tokom poslednje nedelje decembra 2020. godine.

Prezasićenost tržišta će dovesti do novog pada cijena SSD-ova i ostalih uređaja zasnovanih na Flash memoriji

Ovo je svakako neobičan potez kompanije, ali se sugeriše da je preduzet kako bi se otklonile greške sa objavom Galaxy S20 i Note20 serija. Kompanijini ovogodišnji premijum modeli nisu ostvarili preterano dobru prodaju i Samsung se nada da bi mogao povratiti deo tržišnog učešća ranijom objavom Galaxy S21/S30 linije.

Predstavljen OnePlus 8T telefon

Međutim, rana objava Galaxy S21/S30 serije bi mogla u potpunosti obezvrediti Galaxy Note20 seriju, svega četiri meseca nakon njene objave. Takođe, ovakva nagla objava bi mogla pokrenuti i nekoliko pitanja o hardveru Galaxy S21/S30 serije. Da li će Samsung imati dovoljno Exynos 2100 i Qualcomm Snapdragon 875 čipova u zalihama kako bi mogao da lansira telefone u punom kapacitetu? Ili će se kompanija odlučiti da sve Galaxy S21/S30 varijante objavi sa Exynos čipovima?

Porasla prodaja Samsung telefona na uštrb Huaweija

Exynos 2100 (ili Exynos 1000) je i dalje obavijen velom tajne, a sve zahvaljujući nedoslednim Geekbench rezultatima. Sugeriše se da će čipset imati ARM Cortex-X1 Super i Cortex-A78 jezgra što bi trebalo da mu omogući veoma dobre rezultate.

Škoda pokrenula mobilnu aplikaciju koja na osnovu zvuka prepoznaje da li je automobil neispravan

(benchmark)