Home Android Telefoni HMD Global bi uskoro mogao objaviti Nokia 9.3 PureView telefon

HMD Global bi uskoro mogao objaviti Nokia 9.3 PureView telefon

HMD Global se nada da će sa Nokia 9.3 PureView telefonom uspeti da nadomesti nedostatke linije, još od objave Nokia 9 PureView modela. Objava pomenutog telefona je odlagana nekoliko puta, a poslednju je prouzrokovala COVID-19 pandemija, koja je uticala na razvoj uređaja i lanac snabdevanja.

Pratite Balkan Android i putem Vibera!

Pratite Balkan iOS i putem Vibera!

Prema novom izveštaju sajta Nokia Power User, objava telefona se očekuje uskoro, a maloprodajni partner je objavio informacije o renderima kućišta telefona. Nažalost, nije moguće videti pomenute rendere, jer izvor informacija zahteva da se oni ne objavljuju kako bi se zadržala anonimnost.

Na listi 10 najprodavanijih telefona u prvih 6 mjeseci 2020. godine, nalaze se samo 3 proizvođača

Samsung i ove godine ostaje najveći proizvođač telefona

Očekuje se da će Nokia 9.3 PureView imati displej (verovatno OLED) sa osvežavanjem od 120Hz, kao i novi sistem kamera koji će predvoditi 108MP Samsung senzor, dok bi sekundarna kamera mogla imati 64MP senzor. Postojaće i neki ekskluzivni ZEISS efekti kamere. Novi PureView telefon će pokretati Snapdragon 865 čipset.

Pojavile se prve konkretne informacije kada stiže Huawei HarmonyOS

Ako imate iPhoneveće su šanse putem Tindera i sličnih aplikacija za muvanje u odnosu na vlasnike Androida

Nokia 9.3 PureView je, prema navodima ušao u fazu pred objavu, dok se masovna proizvodnja telefona očekuje tokom ovog ili narednoig meseca.

Kolike su razlike između Exynos i Snapdragon verzija Samsung Galaxy Note20 Ultra telefona?

(benchmark)