Home Windows Windows PC Microsoft bez pitanja instalira PWA verzije Word, Excel, PowerPoint i Outlook aplikacija...

Microsoft bez pitanja instalira PWA verzije Word, Excel, PowerPoint i Outlook aplikacija na Windows 10 računare

Prema izveštajima, Microsoft testira automatsku instalaciju jednog broja svojih osnovnih Office aplikacija kao napredne web aplikacije (PWA) pomoću svog novog pregledača Edge.

Znate li da možete pratiti Balkan Android i putem Vibera?

Microsoft je ovog vikenda vršio selektivno testiranje među nekim Windows 10 Insider kupcima putem svog pretraživača Edge zasnovanog na Chromium-u, kao što je prvi izvestio WindowsLatest.com. PWA su web lokacije i / ili web aplikacije koje se ponašaju kao izvorne aplikacije, ali žive unutar prozora browsera. Windows Latest izveštači -a rekli su da su primetili da je Microsoft bez njihove dozvole instalirao PWA verzije programa Excel, Outlook, Word i PowerPoint, a sve su bile navedene u njihovim Start menijima.

Škoda pokrenula mobilnu aplikaciju koja na osnovu zvuka prepoznaje da li je automobil neispravan

BleepingComputer.com je takođe rekao da Microsoft prisilno instalira Word, Excel, PowerPoint i Outlook PWA u novi Edge i registruje ih za Windows 10 za neke korisnike. Korisnici imaju mogućnost deinstalacije PWA-ova putem stranice za podešavanje programa i karakteristika u programu Microsoft Edge ili na Windows 10 control panelu.

Predstavljen OnePlus 8T telefon

Do ovog trenutka, Microsoft je instalirao Outlook kao PWA kao opciju koju kontrolišu korisnici za korisnike Windows 10. Korisnici takođe imaju mogućnost instaliranja aplikacije Office za Windows 10 (naslednika aplikacije „My Office“) kao PWA ako tako odluče.

Prezasićenost tržišta će dovesti do novog pada cijena SSD-ova i ostalih uređaja zasnovanih na Flash memoriji

Još uvek nema komentara od strane Microsofta zašto kompanija to radi i da li namerava da ovo učini stalnom praksom.

Porasla prodaja Samsung telefona na uštrb Huaweija

(pcpress)