Home Android Telefoni Predstavljen Poco X3 NFC telefon

Predstavljen Poco X3 NFC telefon

Nakon brojnih glasina i procurelih informacija, POCO je zvanično predstavio svoj najnoviji telefon – POCO X3 NFC. Telefon je opremljen solidnim hardverom, dok cenom uređaj spada u budžetski segment.

Pratite Balkan Android i putem Vibera!

Pratite Balkan iOS i putem Vibera!

Poco X3 NFC ima početnu cenu od 199 evra za one koji se odluče da telefon poruče u ranoj pretprodaji, dok će se jasnije prodavati po ceni od 229 evra. Ovo važi za verziju sa 6GB RAM-a i 64GB skladišnog prostora, dok će se 6GB + 128GB model nuditi po ceni od 249/269 evra. Po ovim cenama, kupci telefona dobijaju 6.67-inčni FHD+ displej sa stopom osvežavanja ekrana od 120Hz. U vrhu ekrana se nalazi punch-hole otvor za selfi kameru od 20MP (F/2.2).

Na listi 10 najprodavanijih telefona u prvih 6 mjeseci 2020. godine, nalaze se samo 3 proizvođača

Pojavile se prve konkretne informacije kada stiže Huawei HarmonyOS

Na poleđini uređaja su smeštene četiri kamere, koje uključuju 64MP glavni Sony IMX686 senzor, 13MP ultraširoki senzor, 2MP makro i 2MP senzor dubine. Glavna kamera može da snima 4K video @30fps, a ima brojne funkcije kao što su noćni mod, AI Skyscaping 3.0, Vlog mod i drugo. Interni hardver čine nedavno predstavljeni Qualcomm Snapdragon 732G čipset, 6GB LPDDR4X RAM-a i 64GB/128GB skladišnog prostora. Senzor otiska prsta je smešten u taster za paljenje, a telefon ima i stereo zvučnike.

Ako imate iPhoneveće su šanse putem Tindera i sličnih aplikacija za muvanje u odnosu na vlasnike Androida

Kolike su razlike između Exynos i Snapdragon verzija Samsung Galaxy Note20 Ultra telefona?

Poco X3 NFC koristi MIUI 12 korisnički interfejs, zasnovan na Androidu 10. Telefon stiže u Shadow Gray i Cobalt Blue varijantama, a od sutra će biti dostupan na selektovanim tržištima.

(benchmark)