Home Ostalo Xiaomi zvanično odgovorio na američko stavljanje na crnu listu

Xiaomi zvanično odgovorio na američko stavljanje na crnu listu

Najčitanija vijest na Balkan Androidu, danas je defintivno ona u kojoj smo prenijeli informaciju kako je američko ministarstvo odbrane stavilo Xiaomi na crnu listu. Tim povodom nam je od kompanije Xiaomi stiglo saopštenje koje prenosimo u cijelosti:

Predstavljen Samsung Galaxy S21 Ultra telefon

Samsung predstavio Galaxy S21 i Galaxy S21+ telefone

Kompanija je usaglašena sa zakonima i posluje u skladu sa relevantnim zakonima i nadležnim regulativama gde obavlja svoje poslovanje. Kompanija naglašava da su njeni proizvodi i usluge namenjeni za civilno i komercijalno korišćenje. Takođe, kompanija nije u vlasništvu, niti kontrolisana ili povezana sa Kineskom vojskom, kao i da nije “Komunistička Kineska Vojna kompanija”, kako je Zakon o odobrenju nacionalne odbrane (National Defence Authoriyation Act – NDAA) naziva. Kompanija će preduzeti odgovarajuće radnje i aktivnosti kako bi zaštitila interese Kompanije i njenih akcionara.

Android 12 bi trebao dobiti novi način hibernacije aplikacija

Elon Musk savjetuje da koristite Signal

U ovom trenutku Kompanija razmatra potencijalne posledice u vezi sa ovim kako bi razvila šire razumevanje uticaja ovoga na Grupaciju. Kompanija će objaviti dalje izjave shodno potrebama.

Ovo su novosti koje donosi Xiaomi MIUI 12.5 korisnički interfejs

Huawei P50 će navodno stizati sa punjačima od 135W

Xiaomi