Home Ostalo Internet YouTube sprema napad na TikTok aplikaciju

YouTube sprema napad na TikTok aplikaciju

YouTube_TikTok

Popularna mreža za objavu i pregled video sadržaja YouTube, u posljednje vrijeme čini se “oko je bacila” na i više nego popularni TikTok. Premda je TikTok predstavljen u Kini prije sada već duge tri godine, u posljednje vrijeme na našem području (čitaj Balkan) TikTok ima i više nego dobar uspjeh.

Snapchat dodao opciju koja vam pomaže da izbjegnete COVID-19 zarazu

Nije tako samo kod nas, TikTok ima u suštini i globalan rast u posljednje vrijeme pa se tako može pohvaliti s više od tri milijuna preuzimanja dnevno, što svakako nije zanemariva brojka. Kako smo naveli u naslovu čelnici YouTubea tu su činjenicu i više nego razmotrili te prema pojedinim navodima, YouTube radi na svojoj inačici TikTok aplikacije.

Za sada je poznato kako će se odazivati na ime “Shorts”. YouTube Shorts, idemo ga tako osloviti naći će svoje mjesto unutar mobilne aplikacije YouTube za Android i iOS. Da to nije teško implementirati dokazuje i činjenica vezana uz prošlu godinu kada je YouTube unutar svoje mobilne aplikacije uveo mogućnost postavljanja kratkih video priča koje su korisnici mogli kreirati te postavljati na svoje YT kanale, ta funkcija i danas dan je aktivna te ima i više nego dobar odaziv kod YouTube kreatora sadržaja.

Samsung prestaje proizvoditi LCD ekrane krajem ove godine

Dakle rekli smo kako će YouTube Shorts biti unutar aplikacija te korisnicima pružiti isto ono što sada nudi TikTok. Premda s jednom točkom razdvajanja a ona je odnosno dotiče se velikog broja YouTube licencirane glazbe koja će biti dostupna na Shorts aplikaciji s mogućnošću kreiranja uz video sadržaj. 

Office 356 mijenja ime u Microsoft 365

Čelnici YouTubea kazuju kako će Shorts svijetlo dana ugledati prije kraja ove 2020. godine.Hoće li uistinu TikTok dobiti “punokrvnog” konkurenta, pokazati će vrijeme te sami korisnici.

Znate li da nas možete pratiti i putem Viber grupa, Facebook stranica, Instagram profila, YouTube kanala ili Discord servera? Kliknite ovdje i pridružite nam se!

(Android Central)